Scopul proiectului

  • Împuternicirea și dotarea copiilor cu cunoștințe, aptitudini și încredere în a-și asuma construirea unui viitor responsabil prin expunere la câștig, cheltuire, economisire, investire și donare a banilor prin activități ludice proiectate pentru vârstele și capacitățile lor de asimilare.
  • Creșterea nivelului de educație financiară cu accent pe integritate, învățare, respect, pasiune, colaborare, discernământ și simplitate pentru impact de lungă durată într-o comunitate ce se dorește sustenabilă.

Obiectivele proiectului

  • Îmbunătățirea competențelor și abilităților financiare pentru  gestionarea banilor cu succes în viitor a 500 școlari cu vârste cuprinse între 6 și 11 ani, din 5 școli tulcene, prin  participarea la 100 ore de activități non-formale.
  • Facilitarea accesului copiilor la o experiență completă de învățare prin joc, cu ajutorul metodelor non-formale prin 5 ateliere creative și interactive de aventuri la volan, mașina fiind metafora banilor, transmițând principii și valori esențiale în lumea financiară.
  • Creșterea gradului de informare și promovare în spațiul virtual și prin publicarea unei broșuri digitale Aventură la volan pe site-ul organizației și pe contul de Facebook al Asociației Mâini Întinse, prin minimum 5000 de accesări ale paginii de Facebook și site-ului.